Ik ben Edwin de Schipper, eigenaar van Meet IT Solutions.

In mijn dagelijks leven, werk ik veel met computers, houd van Gadgets en fotograferen. Maar bovenal houd ik van mij Zoon (2006) en mijn 3 dochters. (1983, 1985 en 1988)

Vanaf mijn 14e ben ik al bezig met computers, begon met programmeren op de zx81, later op de ZX Spectrum, Commodore, mn 1e pc (AMD 80-287 ) Later volgden er meer en nu nog steeds een AMD Quadcore. Gemiddeld prima te doen met 8GB en een SSD.

De interesse is zo ver gegroeid dat ik in 1999 een Microsoft opleiding heb gedaan de befaamde MCSE NT4, dure opleiding, niets mee verdiend.

Ik heb nog even gespeeld met Server 2003 en in 2012 gestart met Server 2008.

Voor Server 2008 heb ik nog even tussendoor MCSA behaald

Daarnaast nog gewerkt met Novell 4 en 6 en alle werkstations OS wel gezien, van DOS 5 tot en met Windows 10.

Globaal gezien is elke variant een verbetering op de voorganger. XP is wel het snelst wanneer je hem goed temt (geheugen beheer).

Gadget,

Wat betreft de gadget, deze kunnen nuttig zijn, kunnen!

Niet altijd, soms moet je een nut zoeken, maar er zijn zeker blijvers.

Neem nu de Android auto radio met internet, GPS en alles wat een smartphone ook heeft.

Geweldig. Is het nog wel een gadget?

Of iets als stoel verwarming, heb je niet nodig, denk je, maar eenmaal in je auto gehad dan mis je het.... in de winter. Dat zat ook wel zo iets zijn als stuur verwarming, voorruit verwarming en spiegel verwarming.

Ik ben zeer kritisch met uitproberen, zie het totaal, maar kan het goed op splitsen waar de opmerkingen zitten. Waar anderen een mening hebben dat het globaal oke is en een Yes geven heb ik een maar, een eerlijke mening, zoals het is.

Fotografie

Fotografie, ik ben een amateur, maak veel foto's van alles wat mij boeit. Bezit een Canon 50D met van alles erom heen. Het blijft een gesjouw om deze camera mee te nemen dus ik maak hele mooie plaatjes met de Samsung Note4.

Ook met de Smartphones heb ik een keus gemaakt een Android te nemen of een Apple.

Beide zijn het geweldige producten, het blijven stukjes fruit. De een een Apple en de ander een Peer. Niet te vergelijken. Nu heeft elke uitvoering een slecht ding in zich, maar zeker hele goede. Ik zelf vind de foto's van de iPhone vaak slecht, maar de bediening erg goed.

Dit is meer gebaseerd op het kunnen op het toestel, je kan niet meer dan 2 dingen doen (voorbeeld), terwijl de Samsung je die 2 ook geeft, maar ook de tussen weg. Daar kan niet iedereen mee omgaan.

 

 

 

 

Additional Info